Hjem Arkitektur 500m² Stue for en familie med ett barn av karamellarkitekter

500m² Stue for en familie med ett barn av karamellarkitekter

Anonim

I motsetning til din tro er 500m² Stue det egentlige navnet på hele huset, ikke bare stuen. Dette er en moderne eiendom, med en uvanlig design og en buet silhuett, som ligger i Wien, Østerrike. Boligen ble designet og bygd av Caramel Architects, og ble ferdigstilt i 2010. Det er et moderne hus med fire nivåer, hvorav tre ligger over bakken og en nedenfor.

Boligen ville gjøre et flott hjem for en familie med barn. Det totale arealet okkupert av gulvene er 300m² boareal. Huset ligger på en 500 kvadratmeter tomt på en gresslette eng med trær. For å tilpasse bygningens design til miljøet er stue og spisestue i stueetagen knyttet til hagen, og dermed skape et innendørs uteområde hvor overgangen gjøres gradvis og jevnt.

Videre inkluderer utendørs underholdende området også bassenget og en terrasse med avrundede hjørner. Første etasje har semi-gjennomsiktige polykarbonatelementer, noe som skaper utseendet på en større plass og fortsetter samme åpne og luftige design. Interiøret i huset har de samme egenskapene som utsiden, med buede linjer og avrundede hjørner, minimalistiske møbler og solrike rom. De eneste elementene som legger til noe gnist til dette stedet er belysningsarmaturene som også virker som dekorative elementer.

500m² Stue for en familie med ett barn av karamellarkitekter