Hjem Møbler Skreddersydde møbler med 12 barer og mange mulige konfigurasjoner

Skreddersydde møbler med 12 barer og mange mulige konfigurasjoner

Anonim

Den største utfordringen når du designer en plass, er å velge møbler. Det er veldig vanskelig å ha alle funksjonene du trenger uten å kaste bort mye plass. Men space management har blitt fullstendig revolusjonert av Studio _o1. De opprettet Barcode Room for japanske eiendomsfirma Able.

Barcode-rommet har et svært uvanlig og spennende design. Den har 12 barer eller vegger, og de kan omkonfigureres i mange kombinasjoner, avhengig av brukerens umiddelbare behov og preferanser. Dette betyr at hele rommet kan få et helt nytt design på bare noen få minutter. Du kan forvandle den fra et rom hvor du slapper av, eller hvor du lager i et fantastisk underholdningsområde. Det er som å ha 3 eller flere rom i ett.

De 12 barene / veggene inkluderer en kjøkkenkrok, et soverom og mange funksjoner for stuen. Dette gjør at brukeren kan opprette et tilpassbart plass som endres i henhold til de daglige behovene. Trekonstruksjonene har innebygde møbler og lagring og en meget fleksibel design.

Skyvepartisjonene lar deg ha et lunsjrom, et møterom, et soverom, en matlagingsplass eller et underholdningsområde, alt i ett enkeltrom. Du blir aldri lei av dette møblene, og du får også til å spare tonnevis av plass, en svært verdifull detalj i tilfelle av små leiligheter. {Funnet på Treehugger}.

Skreddersydde møbler med 12 barer og mange mulige konfigurasjoner