Hjem Møbler Moderne kaffebord kommer i mange former og materialer

Moderne kaffebord kommer i mange former og materialer

Anonim

Etter en seng er et bord det mest funksjonelle - og nødvendige - møbler i ditt hjem. Tabeller kommer i alle former og størrelser, for alle bruksområder. Tre, glass og metall kan være mest vanlige, men moderne kaffebord blir stadig mer skapt med en rekke materialer i en rekke former og konturer.

Amman-galleriet i Köln har mange interessante moderne bord som bruker nye kombinasjoner av materialer og kombinasjoner av nye og gamle. Nucleo er en samling av kunstnere og designere regissert av Piergiorgio Robino basert i Torino, Italia.

Secondome of Rome er en designplattform som fokuserer på verdensomspennende nye designere og innovative prosjekter. Studioets kroppsbygging av den italienske designduoen Alberto Biagetti og Laura Baldassari fra Milano, utforsker ideen om kropp, potensial og disiplin av perfeksjon …, sier galleriets beskrivelse.

Mens plassbesparende møbler er alt raseri for byboere, er det ikke et nytt konsept. Denne Coclea-tabellen ble produsert i Italia på 1970-tallet. Den er laget av lakkert tre og har et mekanisk høyningssystem for å forvandle det fra et moderne kaffebord til et cocktailbord.

Brasiliansk tradisjon gjort moderne er fokuset på et nylig arbeid av Campana Brothers. Paret er kjent som gudfarne i moderne brasiliansk design. Deres fargerike samling fokuserer på ferdighetene til tradisjonelt sadleri, men bringer sammen sømmer, tradisjonelle design, komplekse mønstre og et bredt utvalg av detaljer. Sammen gjør det en veldig fancy og stemningsfull samling.

Keramisk toppede bord er populære og den dype rødlige oransje aksent i disse moderne kaffebordene fra Thomas Fritsch Gallery gjør dem spesielt slående. Designet flere tiår siden, er de fortsatt nåværende og ønskelige.

Noen moderne kaffebord er ment å være mer kunstig enn funksjonell, som dette fantastiske arbeidet. Dette stykket i kobber er fra Metsidian-serien, 2015, av designer Janne Kyttanen. Ifølge kunstneren representerer Metsidian et øyeblikk, en utbrudd som melds to divergerende materialer sammen. Den forhistoriske utvikler seg til det futuristiske når den organiske vulkanske obsidianformen forvandler seg til et rent, flytende kromnett. Resultatet er en overbevisende metamorfose; det umulige blir virkelighet."

Dette treartede moderne salongbordet er tegnet av kunst, arkitektur og teknologi på samme tid. Laget av glassprodusenten Christopher Duffy. Duffys designteam tilbrakte et år å utvikle bordet. Laget av skulpturert glass, Perspex og tre, er det arrangert som en 3-D-representasjon av et geologisk kart, som manipulerer oppfatninger av dybde.

En industriell utseende, konsollen ble designet av koreansk kunstner Kim Jin sik. Laget av speil Rustfritt stål og Volakas marmor, det er virkelig moderne bord.

Ja, de er ment å være funksjonelle, men designere har skapt et uendelig utvalg av moderne kaffebordstabeller som er like mye kunst som møbler. Uansett om de er laget av stein eller glass, enten de er håndskulpturerte eller 3-D-utskrifter, eller om de bare er funksjonelle eller svært dekorative, tilbyr moderne bord et uendelig utvalg av valg.

Moderne kaffebord kommer i mange former og materialer