Hjem Arkitektur Moderne familiens hjem omgitt av gamle eukalyptustrær

Moderne familiens hjem omgitt av gamle eukalyptustrær

Anonim

LB House er en privat bolig lokalisert i Israel. Den ble ferdigstilt i 2016 av Shachar-Rozenfeld arkitekter, og den tilbyr totalt 600 kvadratmeter boareal. Bygningen har et trapesformet område som ligger rett ved siden av en liten grønn park fylt med gamle eukalyptustrær. Klientene ønsket at parken skulle se ut som en videreføring av sin egen private hage, og utformingen av huset og omgivelsene ble planlagt tilsvarende.

Bygningen har to etasjer og en L-form. Det vikler rundt et runde basseng som rammer det på to sider. Samtidig vender huset mot parken, med full høydevinduer mot hagen og gliderdører som er utformet for å forbinde de indre stuene til utendørsområdene og for å etablere en sømløs overgang mellom dem.

Den lengre siden av den L-formede gulvplanen måler 28 meter i lengden og inneholder de sosiale romene: stue og spisestue og kjøkken. Den kortere delen av boligen huser master bedroom. Mellom disse to vingene er det en dobbel høyde plass som fungerer som en lobby og overgang plass. Vinduer med full høyde på begge vinger gir direkte tilgang til hagen og bassengområdet fra både oppholdsrom og soverom.

En vakker designfunksjon er at huset har åpne hjørner. Dermed mener vi at det ikke er faste søyler eller vegger i stuen og soveroms hjørner. De er helt innpakket i glass, og dette gjør det mulig å beundre panoramautsikt og uforstyrret utsikt

Det svarte kjøkkenet har en lang øy med en bordforlengelse. Det skiller seg ut, og det kontrast til oppholdsrommet som er dekorert med lyse og nøytrale toner. Tregulvene balanserer fargepaletten og gjør innredningen mer innbydende og behagelig. De blander seg godt med de bløde hvite gardinene. En mørk kromatisk palett ble også brukt i spisestuen hvor innredningen er både enkel og sofistikert.

Øvre etasje har en mindre planløsning enn undernivået. Den inneholder fire barnas drakter og et sett med takterrasser. Overgangen skjer via en smal gang med flytende tretrapper.

Moderne familiens hjem omgitt av gamle eukalyptustrær