Hjem Møbler De stilige Casali-konsollbordene og speilene

De stilige Casali-konsollbordene og speilene

Anonim

Hvis du ønsker å skape en spesielt elegant innredning på badet ditt, må du være spesielt oppmerksom på detaljer og utforming av møbler og inventar. De vanlige robuste stykkene er ikke lenger et alternativ. Du må omdirigere oppmerksomheten mot delikate mønstre med vakre kurver og elegante detaljer. Casali tilbyr en veldig vakker samling i denne forstand.

Casali konsollbordet og speilet sett er en del av Classic Collection, og de ble designet for King Go by Gruppo Gardenia Orchidea. De er veldig vakre stykker og stor betydning har blitt gitt til de små detaljene. De har den tidløse skjønnheten spesifikk til klassisk design. Inspirasjonen kom fra den dekorative florentinske tradisjonen i det syttende århundre. Konsollbordene og speilene er kun laget av høyverdige materialer av dyktige håndverkere.

De er laget av aluminium og messing ved hjelp av tradisjonelle metoder. Formen er håndformet og den er deretter fylt med smeltet metall. Etter at brikkene er ekstrahert, behandles de med stor finesse og poleres og vokser til de oppnår sin endelige form. Samlingen er ikke bare unik og veldig vakker, men også vitnesbyrd om århundrer gamle tradisjoner. Unike teknikker er innkapslet i disse stykkene, og hvert produkt er unikt takket være de håndlagde detaljene. Du kan være sikker på at det ikke finnes noe annet som du har.

De stilige Casali-konsollbordene og speilene