Hjem Beste Av 37 utendørs senger som tilbyr glede, komfort og stil

37 utendørs senger som tilbyr glede, komfort og stil

Anonim

Når været er vennlig, er solen oppe på himmelen og dagen er åpen, hva kan være mer behagelig enn å slappe av ute? Selvfølgelig, å ha en seng det ville også hjelpe. Sengene som du ser på verandaer eller i hager er forskjellige fra de vi bruker i våre hjem. Først og fremst må de være laget av spesielle materialer for å tåle forholdene.

Utendørs senger må være vanntette, og hvis de ikke er, må de oppbevares i beskyttede områder. De må også være motstandsdyktige mot sol og andre elementer. Men det som alle sengetyper har til felles, er at de er designet for å være komfortable. De har koselig polstring og de er myke og behagelige å ta på.

Utendørs senger har oftest en spesiell type design for deres ramme, og de har poler ment å opprettholde baldakiner, gardiner og andre konstruksjoner designet for å gi skygge om sommeren. Det er også en annen tydelig egenskap som definerer utendørs senger. De har også en fargepalett basert på lyse nyanser og dristige farger. Det er fordi de nøytrale nyansene vi ofte velger for innemøbler, ikke stemmer overens med utendørsinnredningen, og vil bare gjøre sengene ser ut av sted.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 og hvile fra pinterest.

37 utendørs senger som tilbyr glede, komfort og stil