Hjem Leiligheter Stilig Loftleilighet, Reinvented By A Spiral Staircase

Stilig Loftleilighet, Reinvented By A Spiral Staircase

Anonim

Oppgitt med utfordringen for å forvandle en liten leilighet til et mer romslig og åpent miljø, designet studioet Arquitetura Nacional et loftstil med minimalistisk og samtidig veldig elegant og stilig utseende.

Leiligheten ligger i Porto Alegre, i Brasil, og ombyggingen ble nettopp fullført i 2019. Den opprinnelige planløsning var mye mer compartmentalized, noe som til slutt resulterte i et mindre brukbart område. Den nye designen er mye mer åpen og gir denne 68 kvadratmeter leiligheten en moderne og veldig frisk atmosfære. En av de viktigste elementene som er lagt til er en spiraltrapp som forbinder hovedetasjen til mellometasjeområdet.

Alle de forskjellige rommene på inngangsgulvet ble fusjonert til et stort stort område. Trappen sitter i sentrum og er midtpunktet for hele volumet. Like ved tannene er det en stor kjøkkenøye med bordforlengelse som deler rommet i to soner uten å visuelt adskille dem. Bak det skaper de svarte kjøkkenskapene et elegant bakteppe.

Stuen har en dobbeltsidig sofa i en lys skygge av koraller som skiller seg ut og står i kontrast til resten av møblene, samt med sementfliser som dekker opp TV-veggen og enheten sitter like under TV-en. Alle disse funksjonene er både spennende og plassbesparende og suppleres av en minimalistisk palett av materialer og farger som legger vekt på form og stil.

Stilig Loftleilighet, Reinvented By A Spiral Staircase