Hjem Interiør Reading Nook Essentials: Moderne litterære lagringsideer

Reading Nook Essentials: Moderne litterære lagringsideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I løpet av årene har steder å lese i våre hjem blitt en nyhet og for mange en luksus. Hvis du har forsøkt å skape en avslappende lesekrok i hjemmet ditt, er det noen ideer for å hjelpe deg. På toppen av at du leser helligdom sammen, ikke glem å lagre hele lesesamlingen din! Fra bokhyller, til innbyggede er det utallige måter å bli kreative med moderne lagringsideer. Her er noen ideer å vurdere når du planlegger plass og lagrer lesematerialet.

Finn riktig område for bøkene dine:

Når du leser vil du at området der du slapper av skal være spesielt for deg. Enten det er hjørnet av stuen i nærheten av det store vakre vinduet, eller det er en gyngestol på verandaen din, ser verden forbi. Du bør velge en plass som får deg til å føle deg bra, men lar deg også konsentrere deg og gjøre deg kjent med lesingen. Vurder ditt leseområde og avgjøre hvor du kan legge til hyller, innebygde og kreative lagringsområder. Hvis du bestemmer deg for å installere dine egne bokhyller, måler du blader og bøker før hånden. Dette vil sikre at alle dine favoritt litterære funn passer sømløst.

Sørg for at sitteplasser er praktisk og behagelig:

Når du bestemmer deg for de riktige lagringsområdene, er det nå på tide å velge riktig sitteplasser. Hva er den perfekte plassen hvis du ikke har den perfekte sitteplassen å følge med? Velg sitteplasser som reflekterer hjemmeens dekorative stil, samt sitteplasser som kan flyttes rundt. Vurder også plassering av sitteplasser. For nær vinduer kan være oppkastet og / eller gi lyst blikk. Vær også oppmerksom på hvor temperaturendringer er i rommet ditt. For varmt eller kaldt vil gjøre deg ubehagelig.

Lyser lesekroken din:

Et område som mange villaeiere overser er belysning deres lesekrok sammen med bøkene de lagrer. Ved siden av sitteplasser er god belysning avgjørende for at du har lyst til å nyte lesekroken din. Hvis du har rikelig med naturlig lys, vil dette gi fantastisk lys for lesing. Sørg for at du bruker sheers eller lys vindu behandlinger for å skjerme seg fra hard gjenskinn, eller for å holde seg kald. Forsikre deg om en riktig leselampe og overliggende omgivelseslys i lesekroken din også. Dette vil sørge for at du alltid kan se, og ikke knuse eller presse øynene dine. Vurder å installere "puck" -belysning - ligner på belysning som brukes under skap på kjøkkenet ditt for små områder i bokhyllene dine. Dette vil skape muligheten til å se og vise bøkene dine uten mørke områder og skygger.

Din lesekrok kan være perfekt med de ovennevnte tipsene. Hvis du bestemmer deg for å plassere lesekroken din ved siden av et annet rom, må du sørge for at det ikke er for mye støy og forstyrrelser. Prøv å velge et mellomrom som er ute av veien, så vel som inspirerende for refleksjon og forestilling! Ta deg tid og skape den perfekte lesekroken med disse nyttige bok- og litterære lagringsideer. Du vil elske hvordan lesekroken din bare ble litt koseligere!

Fotokilder: 1, 2, 3, 4, & 5.

Reading Nook Essentials: Moderne litterære lagringsideer