Hjem How-To-Tips-Og-Råd Slik legger du til personvern og gjør en erklæring med en gardinmur

Slik legger du til personvern og gjør en erklæring med en gardinmur

Anonim

Jeg elsker hvor mye gardiner kan endre innredningen i et rom. Ved å bare inkludere dette innredningselementet i et roms design, kan du enkelt endre stemningen og atmosfæren. Soverommet blir mer innbydende og koselig, stuen har en mer elegant allure, og selv spisesalen kan ha nytte av en slik funksjon. Men gardiner kan være mer enn bare en vindubehandling. De kan også brukes på andre måter.

En gardinmur kan være en subtil divider mellom to mellomrom som f.eks. Stue og spisestue. I stedet for å ha faste dører deler disse mellomrommene, kan du skape en jevn og sømløs overgang med gardiner. En lignende ide kan også brukes på rom som soverommet, i tilfelle det er tilstøtende til stuen. Du kan erstatte veggen mellom rommene med lange frodige gardiner.

Gardinene vil gi deg personvern og vil få rommet til å føles mer koselig og innbydende. Selvfølgelig vil lyden reise gjennom gardinene, så hvis du har et spesielt problem med det, kan en vegg eller en dør være et mye bedre valg.

I alle fall er det mange måter du kan integrere gardiner inn i hjemmet ditt og få dem til å skille seg ut. Også dette er en svært allsidig funksjon som du kan integrere i nesten alle rom i huset. Gardiner er et godt alternativ når du vil dele et stort område i mindre mellomrom, samtidig som du opprettholder fleksibiliteten.

Slik legger du til personvern og gjør en erklæring med en gardinmur