Hjem Sofa-Og-Stol Larkin Sofa

Larkin Sofa

Anonim

Denne vakre møbler er nå oppfattet som klassisk. Den har den enkle og eleganse som er umiskendelig, og det gjør det også veldig allsidig. Larkin Sofa har en enkel design, med klare linjer og en kompakt form. Det er laget med europeisk bøk og ansvarlig dyrket og høstet konstruert hardtre, sertifisert av Sustainable Forestry Initiative og sikret med vannbaserte, formaldehydfrie lim som oppfyller CARB-krav.

Larkin Sofa kommer i mange forskjellige farger og til og med i mønstret stoff. Du har 25 valg å velge mellom. Dette betyr også at sofaen kun er laget eller bestilt, og at varene er avbestillbare, ikke returnable og ikke refunderes. Du kan forvente levering i 6-8 uker. Standardmodellen er med belgisk grå finish.

Larkin Sofa er et veldig behagelig møbel som kommer med to 18 "x 18" kaste puter i matchende stoff med glidelås og 100% fjær og nede fylling. Sofaens dimensjoner er 88 "B x 36" D x 32,5 "H, med en setehøyde på 18 'og armhøyde på 25' '. Brikken er også tilgjengelig som en seksjon. Du kan kjøpe Larkin Sofa for $ 2,280.00. Med tanke på designens enkelhet og elegansen i dette stykket, ville det være enkelt å integrere i en rekke forskjellige dekorer.

Larkin Sofa