Hjem How-To-Tips-Og-Råd Hvordan dekorere et japansk soverom

Hvordan dekorere et japansk soverom

Anonim

Hvis du noen gang har sett "Memoirs Of A Gheisha", må du allerede vite hvordan et japansk soverom ser ut. Det er en vanlig trend i dag, blant tenåringer og til og med moden, for å dekorere soverommene deres i japansk stil. Selv om de ikke har studert nok, gjør folk i mange tilfeller bevisst eller ikke, et totalt røverkjøp av soverommene deres.

For å dekorere et japansk soverom, må noen av de japanske dekorative prinsippene respekteres.

Først og fremst bør veggene males i solid farge. Derfor er det ingen plakater eller dumme bilder tillatt. Familiefotoene gjør et unntak, men det er også en regel for dem: maksimalt 3 bilder i hele soverommet.

Det andre prinsippet er knyttet til møblene. Japanskene konsentrerer seg vanligvis på møbler i midten av rommet. Selv om europeerne og resten av folket er vant til å plassere soverommet nær veggen, plasserer japansken det midt i rommet.Dessuten har sengen ikke en høy plattform, og det er derfor de fleste av folket tror at japanskene sover på en madrass. Ingenting mer av sannheten at det.

Hvis det er mulig, prøv å legge silke gardin til sengen. De fleste av de japanske er forelsket i silke - uten noen fetisher involvert - og derfor, hvis du vil ha et japansk soverom, bør du nok gjøre det samme.

Prøv også å legge til kontrast i rommet uten å bruke sterke farger. I tillegg skal møbler som du skal dekorere soverommet med, være lav høyde som i den japanske kulturen, det antas at soverommet ikke er noe mer enn et sted å hvile, og ikke å sette inn noen slags ting. Likevel vil små møbler ikke ødelegge aspektet av huset.

Sist, men ikke minst, har de fleste av de japanske soverommene i stedet for malerier en ramme med et svart japansk ord, ord som burde bety noe som er gunstig for de som hviler i det soverommet. Ordet skal males manuelt med svart på et hvitt stykke silke eller papir. Rammen til dette "bildet" skal være svart og klassisk som, denne rammen er ikke ment å imponere noen. Det er bare ment å være gunstig for innbyggeren av det soverommet.

Andre ting kan ikke være inkludert i et japansk soverom. Ellers kan de ødelegge aspektet av hele soverommet, faktum som er uønsket av ingen.

Hvordan dekorere et japansk soverom