Hjem Office-Design-Ideer 30 Best Glam, Girly, Feminine Workspace Design Ideas

30 Best Glam, Girly, Feminine Workspace Design Ideas

Anonim

Jeg tror vi kan alle være enige om at menn og kvinner har forskjellige ideer om hvordan et arbeidsområde skal se ut. Hvis du ser på et delt kontorlokal hvor begge kjønnene jobber, ser du at kvinner har en tendens til å legge til alle slags dekorasjoner til sitt område for å få det til å se mer hjemlig og mer behagelig mens menn fokuserer mer på funksjonalitet. Likevel, du kan ikke dømme en bok på forsiden, så det er selvsagt unntak.

I dag skal vi fokusere mer på feminin arbeidsområdedesign, og vi skal utforske denne spesielle siden av innredningen. Eksemplene som følger inkluderer arbeidsområdedesign for all smak og preferanser. Noen er små, noen er store, noen er rosa og søte, mens noen er mer elegante og seriøse. Uansett, de deler alle til felles et visst elegant utseende og en delikat følelse.

Selvfølgelig er atmosfæren jo viktigere i et arbeidsområde. Du kan jobbe på et skrivebord laget av en haug med tomme pappkasser og føle deg fantastisk så lenge du jobber med vennene dine. Men atmosfæren er noen ganger også gitt av interiøret. Hva gjør et arbeidsområde ser feminint ut? Er det fargepalett, dekorasjoner, tilbehør eller er det noe annet? Kanskje vil vi finne ut ved å se på disse eksemplene.

30 Best Glam, Girly, Feminine Workspace Design Ideas