Hjem How-To-Tips-Og-Råd Hva du ikke skal gjøre når du pynter

Hva du ikke skal gjøre når du pynter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dekorere eller pusse opp et rom selv er beundringsverdig. Men for å få resultater vil du faktisk vite hva du gjør, og viktigst av alt, må du vite hva du skal unngå og hva du ikke skal gjøre. Det er flere store feil som folk gjør når de dekorerer sine hjem, og vi har forsøkt å innlemme noen av dem. Her er noen tips som skal hjelpe.

Ikke velg møbler som ikke passer.

Mange mennesker vet egentlig ikke hvordan man skal sette pris på størrelsen når de pynter et rom. Du må være forsiktig når du velger møbler fordi hvis det er for stort eller for lite for plassen, så vil det ikke se bra ut.

Ikke bland for mange mønstre og utskrifter.

Mens det er greit å spille med forskjellige mønstre, teksturer og utskrifter, blir de på et tidspunkt for mange, og innredningen er ikke lenger harmonisk. Vær forsiktig når du velger et møbel. Det er ikke nok til å like det. Det må også passe godt inn i innredningen.

Ikke forsøm teppet.

For at en innredning skal være sammenhengende og konsekvent må møblene og alle de andre hovedelementene kobles på en eller annen måte. Svært ofte kan et områdeteppe i stor grad hjelpe med det. Når de plasseres i midten av rommet, forbinder det møblene rundt den og dermed gjør innredningen mer harmonisk.

Ikke skyv alle møblene opp mot veggene.

Folk har en tendens til å tro at hvis senteret i et rom er åpent og uten møbler, virker rommet større. Det er egentlig ikke sant. Å ha midten av rommet åpent er ikke nyttig i det hele tatt med mindre du trenger det for noe. Det er best hvis du grupperer dine møbler, og hvis du tillater det å spre seg over hele rommet.

Ikke vis alt du har.

Når folk samler ting eller når de mottar en dekorasjon som gave, vil de umiddelbart sette den på skjermen. Men bare fordi du har mange dekorasjoner betyr det ikke at de alle ser bra sammen. Faktisk er det best hvis du filtrerer de tingene du viser.

Ikke ta med varer du ikke liker.

Et annet problem oppstår når folk har alle slags familie arvestykker som deres foreldre eller besteforeldre gir dem. Bare fordi de tilbyr deg noe, betyr det ikke at du nødvendigvis må bruke den. Så med mindre du virkelig liker det elementet, ikke bruk det fordi du føler deg forpliktet.

Hva du ikke skal gjøre når du pynter