Hjem How-To-Tips-Og-Råd Slik legger du vekt på elegansen av tre dører i interiørdesign

Slik legger du vekt på elegansen av tre dører i interiørdesign

Anonim

Massive tredører har alltid en sterk tilstedeværelse og mye karakter, enten du bruker dem for inngangsporten eller inne i huset for å skille og legge inn forskjellige mellomrom. Ekstremt slitesterk og robust, disse dørene har også en naturlig eleganse som gjør at de skiller seg ut. Enten du velger å utsette kornet eller male over det, en massiv tredør eller en med glassinntak, vil du alltid få dem til å varme opp atmosfæren med sin vakre sjarm.

Selv om innerdører som er malt hvite kan se sykehuslignende, finner vi dem veldig sjarmerende og elegante. En hvit tredør kan blande seg inn eller skille seg ut, avhengig av resten av fargepaletten, og på en eller annen måte ser den vakker ut.

Det nøytrale fargeskjemaet og sømløs overgang fra varmt tre til kjølig grå gjør et rom ideelt når det gjelder å innføre hvite innerdører. De kan se enkle ut, men det er poenget.

I tilfeller av mellomrom som på badet eller soverommet, er det vanligvis foretrukket å vise frem det vakre kornet i treet, så en solid interiørdør ville være et godt alternativ. La døren gi rommet en subtil varm nyanse, og du kan integrere det i en rekke dekorasjoner.

Koordinere døren med noen andre elementer i rommet. Kanskje forfengelighet kan ha et lignende utseende, eller veggskapet kan ta den rollen. Hvis døren er den eneste som viser sine særegne trefunksjoner, vil kontrasten være litt for sterk.

En interiørdør med en rik, mørk flekk kan ekko fargen og tekstur av sengen i tilfelle av soverommet for eksempel. I dette tilfellet var dørhyllen igjen hvit og det er en veldig flott blanding av farger på veggen.

På samme måte står den svarte døren i kontrast til den hvite trimmen her, og kombinasjonen er elegant, elegant og veldig vakker, spesielt med tanke på den subtile farge som brukes på veggene. En fin måte å koordinere døren og rammen med hodegjerde og noen av tilbehørene.

Når du har en stor gang der flere rom møtes, er det ofte elegant å velge identiske innerdører for å skape et sammenhengende utseende hele veien. Massive tredører med mørk flekk er et flott alternativ i dette tilfellet, spesielt når kombinert med den generelle enkle og grunnleggende fargepaletten.

Innerdørene og vinduene koordinerer her fantastisk. De begge tillater lys å reise fra ett rom til et annet og visuelt koble mellomrom, slik at en jevn overgang blir etablert. {Funnet på smithandvansant}.

Slik legger du vekt på elegansen av tre dører i interiørdesign