Hjem Eiendom 26 Grey Owl Property I California

26 Grey Owl Property I California

Anonim

Når du synes overdådig, må du tenke på Irvine i California, for dette er et område hvor noen av de mest forbløffende husene står til dato. I dag snakker vi om 26 Grey Owl-eiendommen, som trolig er det eneste anlegget i Irvine med en omkringliggende vingård. Anlegget får en 13.500 kvadratmeter herskapshus er på en 1,73 acre mye.

Vingården er god nok til å produsere to fat vin når høstet. Det er dessuten en tilkoblingstunnel for et hjemmekino og bassenghuset. Listet opprinnelig på $ 17,5 millioner og nå ned til $ 15.495 millioner, har dette anlegget også et stort gourmetkjøkken med kjøleskap og en stor øy med en pop-up-TV.

Og her er en annen vakker herregård i en annen vakker beliggenhet. Men denne gangen er det noe annerledes om denne. Alle de andre boligene som ble presentert, delte i fellesskap en moderne, moderne stil med kule funksjoner og fantastiske brikker. Men denne har en annen stil. Den er innredet i en mer vintage stil, men dette gjør det ikke mindre imponerende.

Interiøret er virkelig fantastisk. Alt er grandiose og imponerende. Møbler valgt har et kongelig vintageutseende, men fortsatt med en moderne touch, akkurat nok til å gjøre det spesielt. Det er et veldig vakkert herskapshus, som ligger i et veldig vakkert sted.

26 Grey Owl Property I California