Hjem Interiør Gammel trebarn ombygget med skandinavisk tema

Gammel trebarn ombygget med skandinavisk tema

Anonim

Arkitekter av tsjekkisk Studio OOOOX kom med en plan om å forvandle en gammel treskli til eget hjem og de kalte det BOOOOX-låven. Etter en 2 års renovering ble rommet helt forvandlet. Utsiden ble svart og interiøret ble designet med et skandinavisk tema.

De la et nytt isolert skall til låven med brett-og-batten sidespor over den opprinnelige tømmerrammen. Glassdører og store vinduer ble installert bak de store skyvedørsdørene. Hele låven er rundt 25 'lang med 21' bred.

Interiøret er enkelt og infundert med skandinaviske trekk samt en rekke industrielle elementer. Det svarte og hvite temaet forenkler innredningen, mens de lagrete teksturer skaper en innbydende atmosfære.

Første etasje området har en delvis murvegg som skiller kjøkken og bad fra stue og spisestue.

Kjøkkenet har hvite vegger, synlige takbjelker og hvitt skap med tre benkeplater. Det er en komplett mangel på veggmonterte møbler, en detalj som er ment for å holde innredningen enkel og luftig. Accent lysarmaturer ble installert for å gi oppgavebelysning.

Teglstenen støtter en rekke åpne hyller som fungerer som en slags pantry. Det er der alt er organisert og lagret i nærheten, men likevel skjult for visning.

En del av denne veggen ble omgjort til lagringsplass for alle kjøkkenredskaper og de store gryter og panner. De er alle organisert ved hjelp av metallstenger og kroker.

Spiseområdet er plassert ved et stort vindu med vidstrakt utsikt over det omkringliggende landskapet. Den består av et enkelt, skreddersydd hvitt bord og en serie av elegante Tolix stoler arrangert rundt den. To industrielle pendellamper utfyller plassen fra oven.

På den andre siden av den åpne planen er det sosiale området preget av et svart og hvitt kohudsområde teppe og industriell brenselager. Plassen er uformell, med bare noen få plasser spredt rundt. Store glassdørene åpner i første etasje til en utendørs treterrasse og panoramautsikt.

En svart ståltrapp forbinder underetasjen til de øvre loftrommene.

Opprinnelig hadde låven to hay lofter forbundet med en korridor. Man ble et åpent soverom og den andre ble omgjort til et skap og hobbyrom. Hengende klær stenger laget av vannrør og tau legge til et originalt utseende til plassen.

Soverommet loft har en farmhouse-stil utseende med en moderne vri. Rustfritt stål nett delte områdene samtidig som det fungerer som en sikkerhetsfunksjon og gir plassen en industriell stemning.

En svart stålbro sitter mellom de to lofts, slik at det opprinnelige oppsettet ble bevart og kun modifisert i stil.

Den sovende delen har et vindu delvis skjult bak tre skodder for å bevare det opprinnelige aspektet av bygningen så mye som mulig.

Det samme loftet har også en koselig lesekrok.

Badet er infundert med industrielle aksenter. Et fabrikkvindu ble forvandlet til en dusjmur og steinvasken er iøynefallende med det grove og raske aspektet.

Elementer som overflatemontert ledninger og alle porselenbrytere og uttak gir den konverterte låvehjemmet en virkelig unik stemning og gir den karakteren.

Gammel trebarn ombygget med skandinavisk tema