Hjem How-To-Tips-Og-Råd 6 stykker råd for å designe et bad

6 stykker råd for å designe et bad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Remodeling et bad kan ikke virke som mye av en oppgave, men det er noen viktige beslutninger du må gjøre, og de er ikke så enkle. For å unngå å gjøre grunnleggende feil eller forstå senere at du skulle ha startet med noe annet, følg disse trinnene.

Sjekk rørleggerarbeidet.

Før du kommer foran deg selv og begynner å plukke malingsfarger på badet, må du kontrollere at alt er i orden og sjekke rørleggerarbeidet. Det skal ikke være vannlekkasje eller rust på rørene. Hvis installasjonen er gammel, kan det være best å bare erstatte alt før du starter noe annet.

Velg riktig type fliser.

Det er mer å ta hensyn til når du velger fliser enn farge. De på badet må være glatte for å unngå ulykker, og de må også være motstandsdyktige mot fuktighet. Når det gjelder design, ta hensyn til hele familien. For en stor familie kunne noe nøytral fungere, kanskje en floral design. En bachelor kan nyte en mørk og enkel farge.

Velg vasken.

Det er mange forskjellige typer badvasker. De varierer mest i form og størrelse. Hvis du vil at badet skal ha et romantisk, feminint utseende, velg en rund vask eller kanskje en med en interessant base. Hvis du vil ha en minimalistisk innredning, vil en rektangulær vask med rene linjer fungere godt. Bare vær sikker på at du føler deg komfortabel når du bruker den, og at den passer til resten av innredningen.

Badekar eller dusj?

På de fleste bad må du enten velge et badekar eller en dusj siden du ikke kan passe innvendig. Så tenk nøye før du tar en beslutning. Et badekar opptar mer plass, men er mye mer avslappende enn en dusj. Men hvis du er typen som liker å ta en rask dusj om morgenen og deretter gå på jobb, så kan du velge å spare litt gulvplass. Du kan også velge en badekar-dusj combo.

Belysning alternativer.

Baderomsbelysning er svært viktig. Det må bare være riktig. Bortsett fra taklampen trenger du også litt oppgavebelysning. Vanligvis plasseres disse et sted i nærheten av speilet. Prøv å unngå å plassere lysarmaturer rett over speilet. Det er ikke smigrende i det hele tatt. Og hvis du vil ha en romantisk stemning når du tar et bad, kan noen få stearinlys ikke skade.

Fargen.

Selvfølgelig må du også velge et fargeskjema. Blå er en ekstremt populær farge på badet, og det er derfor det kan være litt kjedelig. Hvis du vil ha noe forfriskende, velg du grønn i kombinasjon med hvitt. For noe litt mer overdådig og glamorøs, velg lilla. Og hvis badet er lite, er hvit din beste venn.

6 stykker råd for å designe et bad