Hjem Interiør Et rolig sommerhjem med en vakker hage

Et rolig sommerhjem med en vakker hage

Anonim

Den vakreste tingen med å ha sommerhus eller et hus på stranden, er å kunne nyte utendørs. Det er derfor vi er spesielt berørt av dette huset. Det er et hus designet av arkitekt Cadiz Johanson, og den har en fantastisk hage som omgir den. Dessuten synes interiøret å være en hyllest til sommer og alle sine sjarmerende trekk. Interiøret er enkelt og lett. Rommene er lyse og romslige og fargepaletten er veldig forfriskende og vakker.

De blå aksentene fremmer det nærliggende havet, og de fungerer fantastisk sammen med alle de grønne detaljene og de hvite funksjonene. Vi liker spesielt hvordan alle disse forskjellige nyanser har blitt kombinert og hvordan de harmonisk samsvarer. Når det gjelder stilen, er det en interessant kombinasjon.

Det overordnede interiøret er moderne, men det har også rustikk berørt reflektert i materialer og overflater som brukes i hele huset. Vedfunksjonene er spesielt sjarmerende da de gir varme til innredningen, og de får atmosfæren til å føles litt mer innbydende.

Huset har en veldig fin veranda som er en forlengelse av innendørsområdene. Uteservering er fantastisk. Trebordet har en veldig enkel design og en turkis base som passer til noen av de andre møblerbitene i området. De klassiske hvite stolene utfyller bordet vakkert. Dette feriehuset er veldig sjarmerende hele veien, og det er mange andre funksjoner som fortjener å bli nevnt her. De jobber sammen for å danne en veldig hyggelig atmosfære og en balansert innredning. {Found on nuevoestilo}.

Et rolig sommerhjem med en vakker hage