Hjem Møbler Fargerike og morsomme beanbag dekker

Fargerike og morsomme beanbag dekker

Anonim

Beanbags pleide å være veldig populært for noen år siden. I dag er de ikke så populære, og noen mennesker har helt glemt dem. Imidlertid kan de fremdeles finnes i butikkene og nylig har en bestemt samling forsøkt å få dem tilbake i oppmerksomheten.

Disse tingene kalles Pullover. En Pullover er i utgangspunktet et deksel til Fatboy (beanbag). Det interessante med denne samlingen er at det er tilbud 4 forskjellige dekselmodeller, og de er alle fargerike og morsomme. De kan med hell få din beanbag til å virke attraktiv igjen. Disse dekslene passer for barnas rom, hvor beanbags er faktisk et veldig godt tillegg på grunn av deres barnevennlige struktur og tilpasningsdyktige form.

Du kan også bruke dem sammen med din beanbag i medie rommet eller i salongen, i utgangspunktet hvor som helst du kan føle at de kan se bra ut og hvor du kan dra nytte av deres komfortable struktur. De fire forskjellige modellene er: Pullover Moonlander som koster $ 220.00 (med fylling, $ 359.00), Pullover Milkmaid - $ 220.00 (med fylling, $ 359.00), Pullover Persian - $ 220.00 (med fylling, $ 359.00) og Pullover Post som du kan kjøpe for $ 220,00 (med fylling, $ 359.00). Velg den utskriften du liker best og ikke nøl med å bruke den med din koselige beanbag. Hvem vet, kanskje det vil bli et spektakulært comeback.

Fargerike og morsomme beanbag dekker