Hjem Design-Og-Konsept Vegg Kids Room Design

Vegg Kids Room Design

Anonim

Innredningen av et barns rom er ikke som å dekorere resten av ditt hjem. Du må ta en litt annen tilnærming; en som vil få barnet til å føle seg varm og komfortabel i dette rommet. Soverommet er som en helligdom for de fleste barn.

Barcelona-baserte Mira En Tu Interior vinyl klistremerker kan forlenge "huden" av veggene dine i et fall, noe som gir litt blendende smak for ellers tomt plass. Du kan velge vinylfargen og også veggkolloren.

Hvis du har barn, vet du at de må ha et lykkelig og morsomt rom, ellers vil de invadere din og aldri bli der de skal. Og hvilken bedre måte å lage et tiltalende rom for barna enn å bruke noen morsomme bilder på veggene? Hei, men vi er ikke så heldige å ha tegne- eller malerikunnskaper, så i stedet for å lage skremmende ting på veggen, kan vi prøve noe annerledes. Løsningen som sparer oss kommer fra klistremerkene. De er fargerike, morsomme og tiltrekker seg barna, og de er veldig enkle å bruke. Du trenger ikke å male hele rommet, men bare for å ta av baksiden og holde dem til veggen. De kommer i forskjellige størrelser og modeller, og du kan velge de du liker online, uten mye trøbbel. {Found on miraentuinterior}

Vegg Kids Room Design