Hjem Stue Lenox Flight Collection Modern Dish

Lenox Flight Collection Modern Dish

Anonim

Jeg er ikke en stor fan av vintageartikler, men hver og en tør jeg besøke en eller to vintagebutikker for å se om det er noe uvanlig eller som fanger oppmerksomheten min. Og noen ganger gjør jeg det. For eksempel har jeg nettopp besøkt denne virtuelle vintagebutikken - Etsy - hvor du kan finne mange unike ting. Og jeg fant dette fantastiske elementet - the Lenox Flight Collection Modern Dish. Tilsynelatende er ikke oppvaskmaskinen produsert lenger, så du finner den bare i vinbutikker, men jeg kan fortelle deg at det er verdt bryet.

Denne varen er en slags interessant formet porselenskål som har en veldig fin og skinnende 22 K gulls trim. Det er helt hvitt og med uregelmessige marginer, og det lar deg bruke det til forskjellige formål. Du kan bruke den som serveringsrett og i dette tilfellet kan du legge frukt, kaker og andre lignende gjenstander på den.

Eller kanskje du kan bruke den som askebeger og i dette tilfellet vil røykerne finne de to sidene "vingene" veldig nyttig, siden du kan hvile sigarettene der. Du kan holde godteriet der eller kanskje endringen i lommene din, eller du kan gi den noe du kan tenke på. Det er fint, delikat og vakkert, og du kan få det for bare $ 15.

Lenox Flight Collection Modern Dish