Hjem Interiør Bradford Shellhammer's NY residence

Bradford Shellhammer's NY residence

Anonim

Bradford Shellhammer er grunnlegger og sjefdesignoffiser i Fab.com. Han bor sammen med sin partner Georgi Balinov i Sparrowbush, New York. Som du kan tenke deg, da de måtte forsyne hjemmet, var det et stykke kake. Siden Mr. Shellhammer alltid er omgitt av møbler, er alt han måtte gjøre å plukke noen ting og bringe dem hjem.

Hele hjemmet var innredet med stykker funnet på Fab.Dette viser at eieren virkelig stoler på selskapets nettside og ikke engang nøler med å bruke den når det kommer til sitt eget hus. Det 3000 kvadratmeter store huset har fire soverom og er innredet med moderne stil og en rekke dynamiske og livlige farger. 1960-tallet huser nå med farge og ble et drømmehjem for Mr. Shellhammer og hans partner.

Selvfølgelig, da de først kjøpte huset, var det åpenbart at det trengte en totalrenovering. Det var her Mr. Shellhammer var i stand til å la sitt talent og fantasi gjøre alt arbeidet for ham. Huset fikk også et nytt tillegg. Opprinnelig med bare to bad, har huset nå fire. Også, den uferdige kjelleren ble forvandlet til et spillrom og soverommene ble omkonfigurert. Hele prosessen ble avsluttet om 10 uker. Ikke alt inni er blitt erstattet. For eksempel ble rosentre kjøkkenskap og fargede porselen inventar på badene bevart. {Funnet på nytimes}.

Bradford Shellhammer's NY residence