Hjem Interiør Keramikk, gres og porselen vegg fliser samling

Keramikk, gres og porselen vegg fliser samling

Anonim

Goccia er en innovativ veggfliser samling som var et resultat av samarbeidet mellom Kravitz Design Inc. og Lea Ceramiche. Det gir en moderne tolkning av den tradisjonelle designen. Goccia-samlingen inneholder ferdigvarer i keramikk, gres og porselen. Den har en rekke fliser som kan brukes til å lage tredimensjonale dekorer og former.

Flismodulene har både konkave og konvekse former, og de kan brukes til å skape en visuelt utfordrende tredimensjonal veggdesign. Modulene er bare tilgjengelige i svart eller hvitt. Enkelheten i fargen og de nøytrale nyansene gjør at formen blir sentrum av oppmerksomheten. Siden målet var å skape et tredimensjonalt design der tekstur og form er de viktigste elementene, ville fargen bare vært for mye.

Goccia-samlingen finnes i Lea Ceramiche-katalogen. Det foreslår en ny og nyskapende bruk av det keramiske materialet. På denne måten blir badet og kjøkkenet forvandlet og får et helt nytt utseende. Det er en interessant tilnærming, og det vil kaste nytt lys på bruken av keramikk og på tegltaket. Velg mellom de forskjellige mønstrene og figurene og gjenskap ditt hjem. Du kan helt endre utseendet til ditt bad, kjøkken og ikke bare. Goccia-samlingen er nyskapende, men også allsidig.

Keramikk, gres og porselen vegg fliser samling