Hjem How-To-Tips-Og-Råd Hvordan å bringe romantikken inn i soverommet gjennom himmelseng

Hvordan å bringe romantikken inn i soverommet gjennom himmelseng

Anonim

Det er ingen tvil om at baldakin senger kan gjøre noen plass ser romantisk ut, uavhengig av stilen og den omkringliggende innredningen. Om senga har gardiner eller ikke, er effekten ganske mye den samme. Og til tross for at baldakin senger har en veldig spesifikk type design, er de veldig allsidige og kan tilpasses til en rekke dekorer og miljøer.

De champagnefargede gardiner skaper et veldig fint bakteppe for alle de hvite elementene, spesielt kombinert med alle myke, tuftede aksentmøbler. Baldakinen skiller seg ut med sin mørke ramme, men gardinene myker utseendet og bringer hele innredningen sammen vakkert.

Dette er et annet godt eksempel at canopy senger ser spesielt vakkert ut i en nøytral, varm innredning. Dette soverommet har et eksotisk utseende med alle teak aksenter og myk belysning. Elsk satengdynene og måten de omgir rommet på. Den hvite kalesjen dekker plass og gir soverommet et uformelt utseende.

I dette tilfellet er baldakinen festet til taket. Det er ikke den mest praktiske innredningen, gitt at det ganske mye betyr at sengen alltid vil forbli i det aktuelle stedet, men det ser definitivt ut elegant. Den koselige kroken ved siden av sengen gjør rommet føler seg enda mer koselig.

De rene draperiene ble festet til baldakinrammen med strengbånd. De berører tilfeldig de gulvformede brettene. Sengetøy og baldakindupper passer sammen med vindubehandlinger, en interessant måte å gi rommet et sammenhengende utseende.

Canopy rekkverk kan festes til taket og på den måten kan du forvandle en vanlig seng til en baldakin. En genial og enkel måte å bringe romantikk inn i rommet. For en moderne stemning, ta med noen dristige fargede aksentdetaljer som kan komme i form av kasteputer eller veggbehandlinger.

Gå for en all-hvit innredning med tre aksenter for å få et lite soverom føles mer romslig og åpen. Baldakinen kan være fokus på rommet. Du kan knytte gardinene til rammen eller plakatene for å holde rommet rent og enkelt.

Velg å la sengestellet vise seg gjennom baldakiner. Du kan leke med farger, kontraster, materialer og finish og lage noen virkelig interessante kombinasjoner. Legg merke til hvordan sengen er det eneste elementet som har hvite aksenter.

Hvordan å bringe romantikken inn i soverommet gjennom himmelseng