Hjem Apparater Solac Squissita PLUS espressomaskin

Solac Squissita PLUS espressomaskin

Anonim

For mange mennesker starter dagen ikke før de drikker sin favorittkaffe. Det er vanligvis det som gir tema energi til å starte en ny dag.Og det ville være enda mer behagelig hvis du hadde en espressomaskin for å gjøre alt arbeidet for deg. Solac Squissita PLUS kan være den du leter etter. Den leveres med bar trykkpumpe, ideell for kaffeextraksjon uten å bryte kremet.

Solac-espressomaskinen har et eksklusivt innebygd-filter doble kremsystem, spesielt designet for å forhindre fritt strømning av kaffen og øke trykket som kreves for å brygge kaffen. Det kan enten forberede en eller to kopper deilig kaffe, og det tar svært liten innsats. Den leveres med en avtagbar 12-liters vanntank med vannstandsindikator, og den kan brukes med forskjellige størrelser kopper og med enkeltdose kaffebøller malt kaffe.

Med denne imponerende maskinen forbereder du din favoritt type kaffe, så vel som cappuccino og latte macchiatos takket være to-stilling skummer tilbehør. Du finner Solac Squissita PLUS i butikker hvor du kan kjøpe den til € 90. Start dagen med en deilig kopp kaffe, cappuccino eller latte macchiato, og la Solac Squissita PLUS gjøre alt for deg. Alt du trenger å gjøre er å nyte det.

Solac Squissita PLUS espressomaskin