Hjem Leiligheter To soverom leilighet med privat hage

To soverom leilighet med privat hage

Anonim

Fitzjohns Avenue ligger i et flott område, nær butikker, restauranter og barer. Denne to-roms leiligheten sammenlignet med andremoderne leiligheter i London er veldig imponerende, og det gir stort oppholdsrom med badstuer sammen med moderne innredning og inventar. Leiligheten har en privat hage sammen med tregulv. Det har også et resepsjonsrom med et åpent kjøkken.

Så, samlet, er denne leiligheten overraskende moderne og stilig, med meget vakre møbler stykker sammen med andre inventar. Hvert rom er litt annerledes når det gjelder stil og innredning, men alle av dem har til felles det enkle og elegante interiørdesignet. Stuen er sannsynligvis den mest fargerike og opptatt fra dette synspunktet.

Det er noen interessante og veldig vakre detaljer der inne, som kunsten henger på veggene eller den vakre teppet. Baren i en fin detalj også, spesielt når stuen er koblet til kjøkkenet. De fargerike barkrakkene gir litt farge til rommet, med rødtone og levende utseende.

I tillegg til dette rommet er soverommet litt mer stille, enklere og med få detaljer og dekorasjoner. Det er naturlig å være denne måten, siden det er rom i huset der folk vanligvis søker komfort og avslapping

To soverom leilighet med privat hage