Hjem Office-Design-Ideer Den minimalistiske tld-skrivebordet av Jannis Ellenberger

Den minimalistiske tld-skrivebordet av Jannis Ellenberger

Anonim

Et skrivebord bør være så enkelt som mulig og så funksjonelt som mulig. Jo færre unødvendige detaljer desto bedre. Det er fordi når du jobber trenger du ikke dekorasjoner. Alt du trenger er et effektivt rom hvor du kan organisere dine ting pent og hvor du kan jobbe uforstyrret. Det er dette skrivebordet gir. Skrivebordet er designet av Jannis Ellenberger og det har en minimalistisk design.

Den har et moderne utseende, og det er også et allsidig møbel som passer inn i de fleste kontorlokaler, hjemmekontorer eller til og med i et arbeidsrom. De generelle dimensjonene på skrivebordet er 49,75 "Wx24" Dx38.5 "H. Det har ingen oppbevaringsrom som skuffer eller hyller, men det har to små rom som er perfekte for lagring av skriveverktøy, dokumenter og andre små gjenstander.

Skrivebordet, selv om det virker svært enkelt, er faktisk et veldig smart møbel som lar deg organisere alle dine ting med innhylling. Det er en genial løsning, og det rydder opp mye plass. På denne måten er skrivebordet enkelt og du får finne et sted for alle dine forsyninger. Skrivebordet er utformet med en solid eikramme, en eikfinerplast og en klar mattlakkert finish. Krokskuffen er laget av konstruert tre og stål og hyllen er også laget av stål. De har begge en pulverlakkert hvit overflate.

Den minimalistiske tld-skrivebordet av Jannis Ellenberger