Hjem Eiendom Moderne Los Angeles Single Family Home

Moderne Los Angeles Single Family Home

Anonim

Los Angeles er en flott by. Vakker på alle mulige måter. Lukk til havet, hjemmet til mange stjerner og bedrifter. I permanent bevegelse dag og natt. Denne egenskapen her over har den beste utsikten bare. Den ligger på 1440 nord Kings Road, og det er en fantastisk 4 soverom og 4 bad singel familiens hjem.

Vi kunne karakterisere det som en moderne rede for de som vil ha det beste. Hule vegger fra moderne byggematerialer skaper et innendørs levende sted, komfortabelt og stilig. Moderne dekorertrender tar over kontrollen og introduserer oss til et rom hvor de plutselig lever får en ny mening.

Inngangen åpner en stor stue. Innerveggene ser ut til å være færre enn i et tradisjonelt hjem. Dette gir mer plass til å skape og dekorere etter moderne designtrender med levende rom med også funksjonalitet og utseende. I tillegg er det to store mester suiter som møter alle De moderne kravene til et sted som dette. I tillegg er det 2 flere store rom med bad vedlagt, og møter høye standars med komfort for alle som kommer til besøk.

Stort kjøkken, store vinduer, terrazzo gulv og kvalitetsmøbler kan også bli integrert i designen. Modernismens kort jeg snakket om tidligere, er den toppmoderne lyd- og videoutstyret som sprer seg over hele husstanden og forbedrer Underholdende potensial med perfornante projektorer og akustikk.

Moderne Los Angeles Single Family Home