Hjem Sofa-Og-Stol Fence lenestol av Marco Corti

Fence lenestol av Marco Corti

Anonim

Perfekt for alle stuer eller til og med hall og andre typer mellomrom, er Fency lenestol et vakkert møbel med en enkel og moderne design. Denne spesielle møbler er designet av Marco Corti for Nube Italia.

Navnet Fency refererer faktisk til to forskjellige gjenstander: lenestol og avføring. Både Fence lenestol og tilhørende avføring har en lignende design. De er enkle og elegante, og de er også ganske allsidige, da de er enkle å matche med en rekke forskjellige decors. Både lenestol og avføring har en innvendig metallramme som er solid og holdbar, og de er også dekket av formfast polyuretanskum.

Denne spesielle typen skum som brukes til møbeltrekk, er veldig behagelig. Den beholder i utgangspunktet eller husker kroppens form og tilpasser seg perfekt til brukerens silhuett. Lenestolens føtter er tilgjengelige i enten svart ovnmaling eller i svart nikkelmaling. Varene har ikke-avtagbare deksler. Dimensjonene på lenestolen er cm 75 x 85 x 83 h, mens avføringen måler c m 60 x 60. Du kan bruke dem som et sett eller separat. De er begge ekstremt koselige og komfortable, og de har en moderne design som gjør dem perfekte for nesten hvilken som helst innredning eller rom i huset.

Fence lenestol av Marco Corti