Hjem Leiligheter Liten leilighet fornyet med farge og ny interiørdesign

Liten leilighet fornyet med farge og ny interiørdesign

Anonim

Bygningen der denne leiligheten ligger er 60 år gammel, og til tross for det er gammelt definitivt ikke det definerende kjennetegn ved dette rommet. I 2014 gjennomgikk leiligheten en totalrenovering, og dette innebar en totalrenovering av interiøret.

Leiligheten måler bare 55 kvadratmeter, og dette betydde at teamet på Maayan Zusman Interior Design, den som tok på prosjektet, måtte finne passende løsninger for det. Firmaets prosjekter defineres generelt av lagets gode planleggingsferdigheter, budsjettbevissthet og opprinnelige designtilnærming.

Ombyggingen omformet dette rommet til en moderne to-roms leilighet med en balkong med utsikt over de frodige grønne omgivelsene, et ganske sjeldent syn. Den sentrale beliggenheten spiller imidlertid ikke nødvendigvis en rolle i hele redesignprosjektet.

Leilighetens nye design er en vakker blanding av gamle og nye, kombinere elementer som gjenvunnet stoler og helt nye skreddersydde møbler. Farger og materialer danner en balansert blanding, inkludert nyanser av grått, fersken, blå og lilla med tre, metall og sement.

Til tross for de forskjellige farger, materialer og teksturer som brukes overalt, er leiligheten interiør basert på glatte forbindelser, som gir et sunt utseende og opprettholder sammenhold.

Det opprinnelige oppsettet var typisk for gamle israelske leiligheter, med små mellomrom, et lukket kjøkken og en lukket balkong. En av utfordringene som designerne måtte håndtere, var å finne en måte å segmentere mellomrom på, samtidig som de fikk det til å føle seg åpent og luftig.

Løsningen teamet fant var å dele de forskjellige områdene ved å bruke møbler i stedet for vegger. Denne beslutningen tillot dem å spare plass, men å også tilby leiligheten et blikk som er forskjellig fra de fleste andre boliger i området.

Nesten alt her er skreddersydd av designerne hos Maayen Zusman. Dette inkluderer stue tabeller, hyller, master seng, skuffer samt den multifunksjonelle kjøkkenøya med sitteplasser.

Den nye utformingen har nå to soverom adskilt av et bad. Det er ingen vegger eller korridorer. Skyvedører ble brukt mellom disse stedene og alt var nøye planlagt. Designerne besluttet også å åpne balkongen for å understreke utsikten.

Faktisk er hele interiøret åpent og lyst. Dette ble oppnådd gjennom en rekke velplanlagte løsninger. De inkluderer elementer som de spesialdesignede møbler, nærmere bestemt skapet som deler de forskjellige områdene. Kjøkkenet og oppholdsrommet er også åpne, og deler samme gulvplass.

Grå kjøkkenskap sett dette området fra hverandre, slik at det kan kontrast med oppholdsrommet er en subtil og elegant måte. Samtidig koordinerer kjøkkenskapet med den grå stuen sofaen. Et par to nestende kaffebord legger til et snev av farge sammen med en serie innrammet veggkonstruksjon.

De to soverommene er små og hver har sin egen karakter. Den ene er minimalistisk, hovedsakelig dekorert med svart og hvitt og små hint av farge i form av en lyseblå nattbord og fargerik veggkunst. Det andre soverommet føles veldig varmt og koselig takket være den eksponerte mursteinens vegg- og aksentbelysning. Den veggmonterte hengeren ble spesialdesignet.

Enkelhet definerer også på badet. Speilede skapdører gir dybde, noe som gjør at rommet føler seg lysere og større. Alt annet holdes så enkelt som mulig, og bare de grunnleggende elementene er inkludert.

Arbeidsområdet er veldig interessant, bygges inn i en slags nisje. Det skiller seg ut som et individuelt område takket være designernes valg av farge. Igjen tar minimalismen over, med bare en hyllebord og en klassisk stol.

Liten leilighet fornyet med farge og ny interiørdesign