Hjem Leiligheter En 66 kvadratmeter leilighet med vintage og moderne aksenter

En 66 kvadratmeter leilighet med vintage og moderne aksenter

Anonim

Det er ganske vanlig for stiler å forstyrre hverandre og bli kombinert for å skape et nytt og originalt utseende. I interiørdesign er den vanligste blandingen den som inkluderer både gamle og nye elementer, moderne og vintagebiter. Denne leiligheten er et stilig eksempel for det. Leiligheten dekker en total overflate på 66,5 kvadratmeter, og det har et enkelt interiør.

Veggene og takene er hvite gjennom rommene, og denne detaljene bidrar vanligvis til en moderne men også tidløs interiør. Hvit er en kald farge og også en nøytral, men i dette tilfellet ble begge disse egenskapene en del av en vakker kontrast. Tregulvene legger varme og tekstur til alle rommene, og de gjør atmosfæren mer innbydende og koselig. Et annet element som bidrar til det utseendet er en annen nøytral.

Kombinasjonen av svart og hvit er tidløs og alltid vakker. I dette tilfellet ble sorte elementer saksøkt som aksentstykker og som en måte å skape sterke, men elegante kontraster. Når det gjelder den generelle innredningen, er det en blanding av gammel og den inkluderer både moderne og vintagebiter. Tårn detaljene bidrar til et generelt innbydende utseende og hyggelig atmosfære, mens de moderne tilskuddene gjør innredningen varm, enkel og stilig. Balansen i farger, teksturer og stiler er vakker og den generelle innredningen er elegant og sjarmerende. {Funnet på Stadshem}.

En 66 kvadratmeter leilighet med vintage og moderne aksenter