Hjem Arkitektur Den koselige La Luge hytte - en moderne ferieattraksjon i Quebec

Den koselige La Luge hytte - en moderne ferieattraksjon i Quebec

Anonim

La Luge ligger i Quebec, Canada, en sjarmerende feriehytte designet av YH2 Architects. Det ligger midt i skogen, så det er omgitt av natur og frisk luft. Her kan du slappe av og beundre det snødekte landskapet. Hytta er omgitt av tett vegetasjon som sikrer personvern og det er utstyrt med alt gjestene kan trenge for å føle seg komfortabel og hjemme.

Hytta har et privat spa som opptar nesten en tredjedel av plassen. Til sammen måler La Luge 1300 kvadratmeter, og den er designet for å imøtekomme et stort antall gjester.

Den overordnede designen er kompakt og hytta har et moderne utseende, selv om omgivelsene dikterer en mer tradisjonell tilnærming.

Interiøret har en fleksibel design og de forskjellige funksjonene og mellomromene kan omkonfigureres på mange forskjellige måter. Dette er mulig takket være de store skyvedørene som skiller områdene.

Barnas soverom kan enkelt bli et gjestesom eller et lekeområde, og samme type endringer kan også gjøres til de andre rommene. Hytta er utformet som to volumer på forskjellige nivåer. Et volum er lysere enn det andre og dette gjør det enkelt å skille mellom de to. Men den beroligende atmosfæren inne gjør at hele hytta føles som et stort, koselig rom.

Den koselige La Luge hytte - en moderne ferieattraksjon i Quebec