Hjem How-To-Tips-Og-Råd 10 tips for å mestre din moderne fotovegg

10 tips for å mestre din moderne fotovegg

Anonim

Moderne dekorasjon kan være vakker, men vanskelig å finne inspirasjon, for det meste fordi mange tror at moderne betyr minimal. Det er usant. Moderne styling inkorporerer enkle farger, rene linjer og glatte teksturer, men det er ingen som sier at du bør hoppe over veggkonsten for å ha en moderne stue. Faktisk kan ha en fotovegg øke de moderne vibene du skal til i ditt hjem. Det er enda flere måter å gjøre det på. Sjekk ut disse 10 tipsene for å mestre din egen moderne fotovegg, og du får se den umiddelbare effekten det har på plass.

En av de enkleste måtene å lage en moderne fotovegg er å se på galleriets vegger du allerede har. Sett alle bildene dine og skriv ut i matchende rammer, og plutselig ser de ren og moderne ut. (via Design Svamp)

Når du velger brikkene dine til fotovegg, er det noen ganger en god ide å holde ting pen svart. Velg en farge og vær sikker på at alle dine utskrifter samsvarer med det. Det vil legge interesse for rommet ditt uten å være for distraherende. (via ELLE)

Svart og hvitt er et klassisk fargevalg for moderne hjem. Hvis du er bekymret for hva en fargefarge vil gjøre i rommet ditt, må du holde alle utskrifter på svart og hvitt skala. Du finner at du ikke vil gå tom for alternativer. (via Design Chaser)

Instagram kan definitivt være din beste venn, selv om ditt hjem er et moderne paradis. Velg din favoritt Insta snaps og få den trykte i små svart og hvite firkanter. Deretter bare ordne i hjemmet ditt for en fin kube effekt. (via Decozilla)

Hvis du setter bildeveggen over en sofa eller et mantel, gi deg en usynlig linje for basen og bygg opp. Arrangementet selv vil være noe av et kunstverk. (via Facilisimo)

Mange moderne boliger viser enkelhet i sin beste form og stopper ikke med møblene. Samle bilder som er enkle skisser og svarte linjer for fotovegg. Disse utskrifter er perfekte for et soverom eller bad, mellomrom du går for å slappe av. (via Pepino Home Decor Design)

Lene seg mot en fotovegg på bildelister? Gå for det! Når utskriftene dine er i samme farge, kan du lagre og ordne og endre på vilje, og det vil se bra ut, uansett hvordan du plasserer dem. (via Casa Haus)

Hvert så ofte finner du det ene kunstverket som bare kaller ditt navn. Splurge på ditt favoritt abstrakte stykke og inkludere det blant dine svart og hvite utskrifter. Jeg lover, du vil finne den fargekampen akkurat det du trenger i stuen. (via mitt uferdige hjem)

Mange moderne hjem fokuserer på bestilling og funksjon. Gi deg begge med en symmetrisk fotovegg. Med en vegg med firkantede rammer kan du enkelt erstatte og oppdatere bildene etter behov. (via Becki Owens)

En fotovegg trenger ikke å være i galleriets veggform som kalles slik. Ta gjerne opp dine favorittbilder eller utskrifter og heng dem i store størrelser i stuen din. Det vil resonere med den moderne enkelheten i ditt hjem. (via @chrislovesjulia)

10 tips for å mestre din moderne fotovegg