Hjem Møbler Oppbevaringsvegg med pull-down dobbeltseng

Oppbevaringsvegg med pull-down dobbeltseng

Anonim

Alle ønsker en komfortabel og moderne leilighet, men ikke noen har nok penger til å kjøpe en romslig en. Hvorfor en liten leilighet ikke burde være fancy også? Mangelen på plass er ikke nødvendigvis en feil, fordi den bestemmer deg for å bli kreativ og mer selektiv med det du kjøper, putter og ønsker for leiligheten din. På denne måten er rommet ditt ikke i fare for å bli overladet.

En effektiv måte å innredes på et av rommene er oppbevaringsvegget med pull-down dobbeltseng, designet av Pierluigi Colombo. NUOVOLIOLÁ 10. Denne designen er perfekt for mindre romslige leiligheter eller til og med for en 1-roms leilighet. Settet består av et transformerbart system med fremre sofa og bokhylle. Med en enkel bevegelse blir sofaen en dobbeltseng. Denne mekanismen er ideell for studioer eller for normale leiligheter. Den kan brukes daglig eller i andre situasjoner, for eksempel gjestebestilling.

Sengen er basert på en aluminiumsramme (CF97), slik at du enkelt kan forvandle sofaen til en seng. På grunn av materialer av høy klasse, er dette transformerbare systemet langvarig. Som det hviler som en sofa, har systemet også et lagringsplass under setet. Veggens hylle har en mobil mekanisme, slik at du ikke må tømme den når du strekker ut sengen. Dette er en økonomisk måte å forsyne huset ditt uten å overse estetikken. Kompakt og multifunksjonell, med en stilig design, er denne oppbevaringsveggen med pull-down dobbeltseng den perfekte løsningen for et moderne hus.

Oppbevaringsvegg med pull-down dobbeltseng