Hjem Interiør 11 Stilfulle oppholstede hodegjerde ideer

11 Stilfulle oppholstede hodegjerde ideer

Anonim

Hodeplanker generelt er et viktig element i alle soverom. De legger til stil og de fullfører rommet. Men stilen valgt for hodegjerde avhenger av mange faktorer. Noen typer og modeller er bedre egnet for bestemte typer innredning eller rom, og alt avhenger av preferanser til den som velger design. Enkelte typer er mer generelle. Den polstrede hodeplaten, for eksempel, kan lett integreres i en rekke soveromdekor. Her er noen eksempler:

Innredningen av dette soverommet er en kombinasjon av vintage og moderne, og det polstrede hodegjerde har det perfekte designet for å markere denne ideen. Det er enkelt og det strekker seg også på veggen, og gir en kontinuerlig bakgrunn for sidebordet.

Et moderne soverom som denne trenger noe enda enklere. Dette hvite hodebrettet har en elegant form, og den kompletterer sengen og innredningen perfekt. Det er hvitt og enkelt, men det fremdeles skiller seg ut med sine delikate linjer og generelt stilig design.

I noen tilfeller kan hodegjerden forlenges, og det kan bli en uttalelse for rommet. I dette tilfellet har forpostveggen f.eks. Blitt et fokuspunkt for soverommet og gir en kontinuerlig og stilig bakgrunn for sidebordene og lampen.

Et lignende konsept dikterte utformingen av dette stilige hodegjerde. Det er faktisk en polstret vegg som erstatter selve hodegjerde. Panelene og mønsteret gir også et interessant fokuspunkt. Som du kan se, er store elementer gjenvunnet i tilfelle av dette soveromsinnredningen.

Tufted headboards er et populært valg på grunn av atmosfæren de bidrar til å skape. De får rommet til å føle seg tilfeldig, koselig og innbydende, og de kan også være imponerende og overdådige, avhengig av størrelse og design. Det valgte stoffet og farge og tekstur er også viktige.

I tilfelle av dette soverommet er innredningen enkel og atmosfæren rolig. Den trimmede hodegjerden suppleres av pute dekker og sengetøy og dermed symmetri er opprettet, selv om detaljene ikke passer nøyaktig, reflekterer de to innrammede kunstverkene som vises over sengen, perfekt.

Siden vi snakket om farge og tekstur, er det et eksempel som viser deres viktige på en veldig suggestiv måte. Hodeskjæret utfyller innredningen vakkert som det har en farge som passer til veggene og aksentdetaljene, men identifiserer ikke helt med disse elementene.

Belagt hodeplanker er også gode elementer som skal integreres i tradisjonelle soverom. Faktisk, med den riktige designen, kan de perfekt fange kostheten og varmen som slike dekorasjoner vanligvis tilbyr. I dette soverommet ble et hvitt hodegjerde valgt for å matche taket og komplementere og kontrast med de fargede veggene og gulvene.

Noen ganger blir headboardet et fokuspunkt gjennom farge eller design. Men noen ganger er det ikke nødvendig med detaljer. Dette soverommet har et vakkert og stilig polstret hodegjerde som passer perfekt til resten av den nøytrale døren, men klarer fortsatt å skille seg ut med sin eleganse.

Selvfølgelig kommer forskjellige stiler med forskjellige former og design. Noen ganger er formen nok til at hodegjerde skiller seg ut. I dette elegante soverommet fyller de delikate kurvformede linjene innredningen vakkert, spesielt med det vakre speilet som henger over sengen.

Høye hodeplanker er alltid gode utsagnsstykker. Dette vingebelagte toppbrettet er enkelt når det gjelder design, men det imponerer med sin eleganse og eleganse. Det er det perfekte elementet for å utfylle den minimalistiske innredningen av rommet.

11 Stilfulle oppholstede hodegjerde ideer