Hjem Diy-Prosjekter Stained and Painted DIY Kryssfiner Art

Stained and Painted DIY Kryssfiner Art

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kunst kan være dyrt, men denne farget kryssfiner og metallisk gullkonstruksjon er en billig måte å gjøre selv et stykke som ser mye pricier ut enn det er! Kryssfiner er billig, men ser fortsatt godt ut på klærne, og det er så tynt at det gjør det perfekte elementet for veggdekorasjon. Mange hjemmeforbedringsbutikker har også pre-slipt kryssfiner til svært rimelige priser, noe som gjør denne DIY enda enklere på deg. Dette stykket kan også enkelt tilpasses ved hjelp av forskjellige flekker, malingsfarger og mønstre. Hvis du vil lære å lage farget kryssfiner og metallisk gullkunst, les videre!

forsyninger:

  • Kryssfiner-Jeg brukte 1/4-tommers tykk 2-fots med 2-fots stykke pre-sanded furu
  • Flekk og polyuretan
  • Engangsbrystbørster
  • Tack klut, fille, hansker
  • Fin sandpapir
  • Malerens tape
  • Metallisk gull spray maling

Bruksanvisning:

1. Hvis din kryssfiner ikke er slipt, slip den for å oppnå en jevnest mulig overflate. Hvis det er pre-slipt, ta en titt på kantene for å sikre at det ikke er røffe flekker du trenger å berøre med lett sliping.

2. Rengjør kryssfiner grundig og påfør flekken din med en engangsbørste. Jeg liker å bruke engangsbrystbørster med oljebaserte flekker slik at jeg kan kaste dem ut etterpå. La flekken suge inn i henhold til instruksjonene på etiketten til det aktuelle merket, og tørk overskuddet av tilsvarende.

3. Når flekken er tilstrekkelig tørr, tørk kryssfiner ned med klutsklut for å rengjøre den og påfør den første kappen av polyuretan. Når kåpen tørker, sandkryss kryssfinér med fin sandpapir for å bryte opp noen luftbobler, rengjør hele greia med klutsklut, og påfør et annet lag. Gjenta for en tredje kappe om nødvendig.

4. Nå har du et nydelig, farget og ferdig stykke kryssfiner. Det er ganske enkelt, men jeg ville legge litt mer til det. For å gjøre det, opprettet jeg en geometrisk design ved hjelp av malerens tape. Det er ingen bestemt måte å gjøre dette på; Jeg har akkurat gjort det da jeg tapte og eyeballed designen. Deretter sprøytes hele brikken med metallisk gullspraymaling. Husk å spray i flere lyse strøk for å unngå at malingen drypper eller samler seg.

5. Etter å ha malt, fjern av båndet for å avsløre designet ditt! Du kan plugge dette opp mot veggen, eller du kan legge til enkel montering maskinvare på baksiden for å henge den. Avhengig av størrelsen og tykkelsen på kryssfinerstykket, kan du til og med være i stand til å henge det ved å bruke noe som tunge velcro kommandostrimler for en hengende løsning uten hull.

Hva tror du?

Stained and Painted DIY Kryssfiner Art