Hjem Møbler 6 Interaktive møbeldesigner med unike egenskaper

6 Interaktive møbeldesigner med unike egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan ønsker du at møbler skal kommunisere med deg og sende deg meldinger? Det høres faktisk veldig futuristisk ut, og det gjør at du tenker på møbler som snakker og beveger seg. Vi har ikke fått teknologien til å gjøre det for våre hjem ennå, men vi kommer nærmere. For tiden kan møbler bare kommunisere med deg gjennom lys, farger og gjennom deres intelligente og morsomme design. Her er 6 interaktive møbeldesigner å huske på neste gang du handler.

Termokromtabell.

Varmeflater på møbler er ikke noe du bør se under normale forhold. Denne samlingen er imidlertid ikke nær normalt. Dette er "Linger litt lengre" bordet designet av Jay Watson.

Den har en termokrom-finish som blir klar når den blir oppvarmet, slik at treet under kan bli utsatt og skape merker. Etter en stund, når overflaten kjøler seg ned, forsvinner merkene og finishen blir ugjennomsiktig igjen. Som et resultat vil et hvilket som helst varmt gjenstand som kommer i kontakt med bordet gi et midlertidig merke. Dette inkluderer hendene, kaffekoppen og alt annet.

Musikalske møbler.

For noen med et musikalsk øre ville det være fint å ha noe som oppfordrer deg til å være kreativ i ditt hjem. Vi snakker ikke om musikalske instrumenter fordi de er for profesjonelle og de som er seriøse om disse tingene.

Vi snakker om noe enklere, mer uformelt, noe som musikalske møbler. Dette er en samling av unike møbler stykker som inkluderer trommelbord, musikalske håp kister, hage benker og en nydelig stol for barn og de alle tillater deg å komme opp med dine egne melodier ved å tappe på sine overflater. Lag ditt eget orkester og bli kreativ. {Funnet på nettstedet}.

Menneskekroppen berører.

Tidligere nevnte vi noe om møbler som reagerer på menneskelig kontakt gjennom lys. Nå er det på tide å gi deg et eksempel. Dette er Sparkle Bench. Som navnet antyder, bruker det lys og farge for å kommunisere med brukeren.

Utformingen av benken er minimalistisk, og dette gjør det mulig å understreke de uvanlige funksjonene enda mer. Det er en benk med et elegant, moderne og allsidig utseende, med enkle linjer og en nyskapende design. Den har 64 lysdioder og 64 sensorer som endrer farge når du berører benken. På denne måten føler du deg nesten som om du kommuniserer med dette uvanlige møbelet.

iBar.

Alle vet om iPhone og iMac, så vel som alle de andre gadgets av det berømte selskapet. Men jeg vedder på at du aldri har hørt om noe som heter iBar. Det er denne fantastiske baren med en interaktiv teller. Den har integrerte videoprojektorer og den største multi-touch berøringsskjermen du noensinne har sett.

Projektorene kan i utgangspunktet opprette noe innhold på stangoverflaten mens sporingssystemet oppdager alle objekter som berører telleren og på denne måten kan det projiserte innholdet samhandle dynamisk med bevegelsen. Noe som dette ville definitivt være en unik funksjon i en bar.

Mood stol.

Du kjenner de ringene som skulle endre fargen i henhold til humøret ditt? De var morsomme som et barn, men ikke så intelligent som andre gjorde dem til å virke. Men teknologien har utviklet seg, og i dag har vi faktisk møbler som endrer farge i henhold til humøret ditt. Dette er MOOD-stolen.

Det ble designet av Aether og Hemera, og det er en stol som reagerer på atferd. Stolen endrer farge i henhold til fargene som sensorene oppfatter fra miljøet og fra brukerne. Det forvandler dem til lyseffekter. Det gjør det med sine gjennomsiktige enheter og innebygde lysdioder, seonsors og programvare.

Belysning benk.

Møbler som endrer farge eller reagerer på berøring er veldig interessant, spesielt for barna. Det er derfor disse interaktive benkene ble opprettet av NunoErin spesielt for det nye Mississippi Children's Museum.

Benken er laget av gjennomsiktig harpiks, sensorer og lysdioder, og de er en del av den interaktive installasjonen som lærer barn om elektriske stormer. Det skjulte nettverket av sensorer registrerer elektriske ladninger i menneskekroppen og reagerer med display av blinkende lys. Det er en veldig interessant og unik tilnærming til møbler design og et stykke som lar fantasien nå nye områder.

6 Interaktive møbeldesigner med unike egenskaper