Hjem Sofa-Og-Stol Håndlagde gyngestol for avslappende friluftsmomenter

Håndlagde gyngestol for avslappende friluftsmomenter

Anonim

Sommersesongen er allerede veldig komfortabelt installert i mange land i verden, og dette betyr at folk er svært ivrige etter å bruke så mye tid ute som de kan. Så for de som eier et fint hus eller for de som har uteplass, hage, terrasse eller dekk, er det en gyngestol i disse dager. Gyngestoler synes å være gammeldags, men de er virkelig tidløse.

Alle liker gyngestoler. Alder er ikke et kriterium lenger. Her er en veldig fin gyngestol design. Det er en 24 "bred x 35" dyp x 45 "høy stol, håndlaget av ovn-tørket mahogny og med en veldig fin svart finish. Den er malt i flere lag for å få en jevn og værbestandig finish. Så fra dette synspunktet er det perfekt for utendørs. Gyngestoler er veldig gode når du vil slappe av og spiste litt stille tid og nyte det fine været.

Hvis du foretrekker en mer behagelig opplevelse, kan du også velge å kjøpe en tykk setepute som selges separat. Dette ville virkelig fullføre hele bildet. Puten har et vannavvisende polyester lerret deksel. Denne spesielle gyngestol har et design litt rustikk, men fortsatt enkelt og elegant. Det ville gjøre et flott tillegg til alt noen type hjem. Så hvis du ikke kjøpte en enda, kan dette være en flott mulighet til å gjøre det. Denne er tilgjengelig for $ 349.

Håndlagde gyngestol for avslappende friluftsmomenter