Hjem Leiligheter Luksus Kensington Penthouse Interior Design

Luksus Kensington Penthouse Interior Design

Anonim

Mange har romslige leiligheter i London, men mange av dem er dully dekorert, og du har følelsen av at du har sett dem mange ganger før. Denne vakre penthouse som finnes i London, England, ble designet av Staffan Tollgard, en alumni i den prestisjetunge Inchbald School of Design. Den nøytrale bakgrunnen valgt av arkitekt ble understreket av dristige oransje toner, i motsetning til alle møbler og dekorasjoner.

Stuen, med stue og spisestue er innredet med moderne gråmøbler, en detalj som gjør forskjellen i et rom med mørke tonegulv og høye, lyse lofter. Hele huset fokuserer på forbedring av lyset. I de fleste rommene kan vi se skinnende overflater som reflekterer lys, for å få rommet til å se seg større og lysere. Jeg elsker hvordan de kalde materialene som brukes overalt, ikke ser kaldt i det hele tatt i denne spesielle omgivelser.

Alt er elegant med byrder av modernisme fra sted til sted ledsaget av dekorativ belysning og rette linjer. Mange moderne kunststykker og møbler er gallerier i et elegant arkitektonisk rammeverk. Materialer som glass, valnøtt og naturstein legger til dybde og enorm verdi for den revitaliserte boenheten. Jeg nevnte ikke at dette fantastiske huset består av en lobby, en veldig stor stue og spisestue, gjestetoalett, 3 soverom, 2 garderober, 3 bad, hjemmekino-kammer og en veldig fin balkong for soverommet, ikke for å nevne den fantastiske utsikten over omgivelsene.

Luksus Kensington Penthouse Interior Design