Hjem Interiør Den luksuriøse Trump Hollywood Residential Building designet av Steven G.

Den luksuriøse Trump Hollywood Residential Building designet av Steven G.

Anonim

Dette er Trump Hollywood. Det er et veldig luksuriøst og imponerende boligbygg som kan bli funnet på den vakre stranden i Hollywood, FL. Bygningen er designet av prisbelønte designer Steven G. Trump Hollywood er en av de mest prestisjefylte condominiums i Sør-Florida, og det er lett å se hvorfor.

Trump Hollywoods boligbygning har 200 boliger. De er alle luksuriøse og veldig vakre. Hver av de 200 boliger har gulv til tak-vinduer og store balkonger med flott utsikt over havet. De har også en luksuriøs og veldig stilig interiørinnredning og toppen av linjen apparater. Boligene er svært romslige og meget vakkert innredet. Interiørdesignene er moderne og minimalistiske. Fargene som brukes er beige, grå, brun og sporadisk svart. Disse, i kombinasjon med det blå havet som kan sees gjennom de store vinduene, danner en veldig vakker fargepalett.

Trump Hollywood-eiendommen tilbyr også 240 meter av stranden med private hytter. Alt om denne bygningen er vakker. Arkitekturen er imponerende, materialene som brukes er av høy kvalitet, innredningen av boligen er luksuriøs og veldig vakker, stedet er flott og utsikten er fantastisk. Selvfølgelig, alt som kommer med en pris, og som starter på $ 1,3 millioner. Det kan virkelig være en avslag for noen mennesker.

Den luksuriøse Trump Hollywood Residential Building designet av Steven G.