Hjem Interiør Kunstnerisk hjem i Cadiz av Pedro Ribeiro Pita

Kunstnerisk hjem i Cadiz av Pedro Ribeiro Pita

Anonim

Å designe et hjem med kunstnerisk interiør er ikke lett. På den ene siden er det godt at du i det minste har et sterkt referansepunkt, men på den annen side er det så mye mer komplisert som vanlig. Dette hjemmet ble designet av arkitekt Pedro Ribeiro Pita, og ligger i Cadiz. Det er et enkelt hjem med et enkelt interiør. Veggene er hvite og det er også takene.

Men faktum er at de hvite veggene fungerer som et tomt lerret for en rekke samtidskunstbiter, for det meste malerier som er tatt med i designet. Linjene er enkle og rene, og den generelle innredningen er moderne og minimalistisk. Alt annet er nøytralt i tillegg til maleriene. De legger til fargenes touch som dette hjemmet trenger, og de gjør det på en veldig stilig og kunstnerisk måte.

Hvert rom har sitt eget utseende. Det følger hver et tema, men de er alle koblet sammen.Overgangen er mor siden arkitektene brukte skyvepaneler for å avgrense områdene. Det er et stort fellesområde som inkluderer stue, stue og spisestue. Disse områdene har store vinduer som gir naturlig lys og åpner også rommet til utsiden. De skaper også kontinuitet mellom disse områdene. De hvite veggene forsterker kunstens rike farger. Møblene er enkle, med tidløse design, klassiske former og praktiske detaljer. Den er designet spesielt for hjemmet. {Funnet på nuevo-estilo}.

Kunstnerisk hjem i Cadiz av Pedro Ribeiro Pita