Hjem Belysning Enkel og elegant Orbit 7 lysekrone

Enkel og elegant Orbit 7 lysekrone

Anonim

Lysekroner er vanligvis de antikke brikkene som du ser i overdådige hjem eller i rustikke boliger. De oppfattes også som glamorøse og sofistikerte, vanligvis med mange detaljer og utsmykninger. Men det er ikke nødvendigvis sant for alle lysekroner. Det er modeller som er enkle og moderne uten å være overveldende.

Ta for eksempel denne modellen. Jeg liker spesielt denne, fordi den er så enkel og likevel så elegant og stilig. Dette er en lysekrone som ville se bra ut i stuen eller i spisesalen, over spisebordet i et moderne eller moderne hjem. Og fordi det ikke er sparkly eller fullt av dekorative elementer, vil det også se fint ut i et stort soverom hvis innredningen tillater det. Orbit 7 er en moderne lysekrone med røde vridde klutkabler som holder de suspenderte nyanser.

Når det gjelder dimensjonene til dette vakre stykket, er de som følger: Monteringsdybde: 20 ", baldakinbredde: 8". Samlet måler det 30 '' i lengder og 20 '' i bredde. Lengden inkluderer ikke glass nyanser så vær forsiktig når du måler ledig plass fordi du kan ende opp med noe større enn forventet. Denne spesielle modellen er vist i pulverlakkert hvit og med frostige klær. Prisen inkluderer pærer er $ 424.

Enkel og elegant Orbit 7 lysekrone