Hjem Interiør Eye-Catching Coffee Shop Design Ideer som tegner folk i

Eye-Catching Coffee Shop Design Ideer som tegner folk i

Anonim

Kaffebarer over hele verden leverer energi og løfter våre ånder hver dag. De er ikke bare kommersielle rom, men også sosiale samlingsområder, perfekt for uformelle og improviserte møter. Så ofte tar vi dem for gitt, og vi forventer bare at disse stedene skal være varme og innbydende uten å stoppe for å sette pris på deres design og alle elementene som gjør det mulig. I dag gjør vi det til å skje. Vi har samlet noen av våre favoritt kaffebutikkdesigner, og vi er klare til å dele dem med deg.

Det ville være veldig enkelt å gå glipp av denne lille kaffebutikken hvis ikke for sin svarte design med vertikale lameller som bidrar til å skille seg ut fra resten av strukturen i området. Interiøret måler bare 3 kvadratmeter. Kaffebaren heter "The Coffee" og opptar en liten plass ved siden av en restaurant. Det ble designet av studio Boscardin.Corsi Arquitetura.

Innredningen av denne kaffebaren fra Shanghai var inspirert av kaffe selv. Dette var et prosjekt fullført av arkitekt Alberto Caiola som skapte et skulpturelt tak med svarte bølgende linjer, som minner om bølger og damper av kaffen. Butikken inneholdt også en iøynefallende veggisolasjon laget av en rekke Moka kaffekasser i forskjellige størrelser.

Dette er Churro Bunny, en liten butikk i Sør-Korea, som serverer takeaway kaffe og et par andre ting. Det ble designet av studio M4 og det ser veldig muntert ut. De lyse gule overflatene gjør det skiller seg ut fra de omkringliggende butikkene og strukturer, noe som gir den et søtt og vennlig utseende.

Konseptet bak utformingen av denne kaffebaren fra Hong Kong var å forbinde kunder og forbipasserende. Butikken kalles Elephant Grounds og ble designet av James JJ Acuna av JJA / Bespoke Architecture ved hjelp av enkle, varme materialer og etter en moderne estetikk med subtile rustikke industrielle vibber.

Takava kaffebar ligger i Kiev, Ukraina, og ble et prosjekt fullført av studio YUDIN Design. Den er definert av en varm og innbydende estetikk med industrielle påvirkninger. Den varme trefasaden trekker folk inn samtidig som de rammer inngangen og legger vekt på høyden på rommet. Et nøkkeldesignelement er en trehylle med bakgrunnsbelysning som fremhever en rekke elementer som vises.

Opprinnelig bare en liten smug mellom to bygninger, Happy Bones NYC er en sjarmerende kaffebar som ligger i SoHo-området i New York City. Det ble designet og bygget av UM Project i samarbeid med Ghislaine Viñas Interior Design. Interiøret er enkelt og innbydende, med malte murvegger og synlige bjelker utsmykket med skjulhyller og kunstverk.

Mange små kaffebarer begynte som noe annet, og dette stedet i Budapest er ikke annerledes. Dette var opprinnelig et første etasje flat i en bygning som dateres tilbake til 1812. Transformasjonen var et prosjekt utført av sporaarchitects, og det avslørte noen av bygningens flotte originale funksjoner som hvelvede murstein og vegger. De gir kaffebaren et bohemsk utseende.

Big Small Coffee fra Beijing ble designet av Studio Office AIO. Det er en liten og innbydende kaffebar som har som mål å imponere med god kaffe og service for å matche, derav navnet. Interiøret er ikke veldig bemerkelsesverdig, heller ikke det streber etter å være, med fokus på å skape en innbydende og vennlig atmosfære der kundene føler seg komfortable.

Dette er Daily Dose, en liten kaffebar fra Kalamata, Hellas. Det ble designet av Andreas Petropoulos, og det måler bare 20 kvadratmeter over. Fargepaletten er begrenset til den tidløse svart-hvite kombinasjonen komplementert av tre aksenter som gir varme og karakter til designet. Høyden gir dimensjon til butikken og forhindrer det i å føle seg lite og unwelcoming.

Oop kaffebaren er lokalisert i Savassi, Brasil og er designet av PAA Commercial Architecture + Marina Garcia. Det skiller seg ut fra alle de andre butikkene og restaurantene, takket være den minimalistiske designen, den mørke fasaden og de store glassene som eksponerer interiøret for alle forbi forbinder butikken og potensielle kunder. Innvendig markerer lavtliggende ledningslampe dobbelthøydevolumet, som suppleres med en rekke horisontale aksentlamper langs veggene.

Dette koselige stedet med store glassdører er en tebutikk i Tokyo. Det serverer et bredt utvalg av grønn te så teknisk er det ikke en kaffebar. Den har en minimalistisk design innvendig og utvendig, med en bar i midten, med avføring plassert rundt den. Veggene er blanke og hvite, og belysningen er myk og skaper en innbydende og hyggelig atmosfære. Butikken er kjent for sin unike prosess med en hånddrypende te, en teknikk utviklet av eierne. Butikkens navn er Tokyo Saryo.

Eye-Catching Coffee Shop Design Ideer som tegner folk i