Hjem Leiligheter Lyse og fargerike 80 kvadratmeter leilighet

Lyse og fargerike 80 kvadratmeter leilighet

Anonim

Denne sjarmerende leiligheten er for tiden på jakt etter en ny eier. Det ligger i Vasastaden, Sverige, og det er en vakker 2-roms leilighet med nydelig kjøkken. Den ligger i første etasje i en 5-etasjers bygning som ble bygget i 1910. Leiligheten måler ca 80 kvadratmeter. Den har 3,20 m høye tak, store vinduer i to retninger og en vakker planløsning.

Gjennom leiligheten har veggene blitt malt i hvitt. Gulvene er flislagt og interiørinnredningen er enkel, men veldig smakfull og sjarmerende. Rommene er lyse og fylt med naturlig lys som kommer fra de store vinduene. Selv om den har et generelt moderne utseende, har leiligheten fortsatt noen av de opprinnelige detaljene, som de fine lister, de paneldører, de dype vinduene nisjer og høye tak. Det har nylig blitt renovert, og det har en svært luftig og stilig innredning.

Inngangen har tre dører. Når du går inn i hallen, kan du se inn i stuen og gjennom de to store vinduene. Til høyre er det et skap for lagring og et lite arbeidsområde. Stuen er stor og luftig, perfekt for sosialisering og underholdning. Den har to vinduer og høye tak, hvite vegger og flislagt gulv. Kjøkkenet kan nås gjennom stuen, og det har blitt renovert av de nåværende eierne i 2011. Det har mange lagrings- og arbeidsområder og et moderne interiør. Soverommet har speilet dører og vinduer mot gårdsplassen. {Funnet på alvhemmakleri}.

Lyse og fargerike 80 kvadratmeter leilighet