Hjem Sofa-Og-Stol Fargerike møbler av Moroso

Fargerike møbler av Moroso

Anonim

Farger gjør livet vårt mer gledelig og vakkert. Et sted uten farge er et tomt sted som vil påvirke vårt humør negativt. Vår dag blir vakrere og avslappende når vi ser en lyseblå himmel, et felt med blomster eller en vakker solnedgang.

Disse er vår lille glede av livet som fyller vår sjel med lykke og følelser. Button Down Collection, designet av Edward van Vliet, er fargerik stue møbler som kommer fra Moroso, basert på bruk av forskjellige, lyse og levende farger som gul, blå, hvit og rød. Det vil fylle rommet ditt og sjelen med optimisme og glede. Du kan legge merke til bruken av symmetri, alle elementene har runde figurer, og motivet til sol eller sirkel er overalt. Som et spesielt og morsomt element som brukes der, er knappene som vises på forsiden av sofaen.

Samlingen består av en sofa, en lenestol og to sidebord i forskjellige størrelser. Deres moderne design og vakre farger vil gjøre rommet ditt mer dynamisk og full av liv. Dine gjester vil sette pris på komforten på dine møbler og den avslappende atmosfæren du har opprettet ved hjelp av denne samlingen fra Moroso.

Fargerike møbler av Moroso