Hjem Office-Design-Ideer Et sjarmerende og kreativt arbeidsområde i Barcelona

Et sjarmerende og kreativt arbeidsområde i Barcelona

Anonim

Å ha et hyggelig miljø å jobbe i er svært viktig. Et vanlig, kjedelig og altfor lite arbeidsområde kan være deprimerende og ikke så bra for effektiviteten din heller. Så hvis du noen gang trenger litt inspirasjon, ta en titt på dette stedet. Det er en plass som fungerer som et kontor-, verksted-, utstillings- og arrangementsgalleri. Det er arbeidet til en ung gruppe interiør- og produktdesignere kalt Aus3 Taller de disseny.

De er de som fulgte ideen til dette rommet, og de designet og skapt det også. Gruppen, som nettopp har etablert seg i Barcelona, ​​kalte deres skapelse Espai Born. Deres organisering av det indre rommet var basert på funksjonalitet og effektivitet. På denne måten har rommet et arbeidsområde under trappene og et møterom, et verksted og et bibliotek plassert på samme nivå. Det er også et resepsjonsområde og et bad i nærheten.

Og siden arbeiderne også trenger en pause fra tid til annen for å sosialisere seg med de andre og slappe av før de går tilbake til sine arbeidsrelaterte problemer, var det også en lang bar i designen. Det er et rom designet for uformelle møter. Interiøret i alle disse områdene er innbydende og behagelig. Alle møbler som inngår i prosjektet ble designet med gjenvunnet tre og metall. Belysningssystemet er veldig enkelt. Det er ingen lampe nyanser eller anheng lamper, men bare pærer.

Et sjarmerende og kreativt arbeidsområde i Barcelona